plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Ruta pel Municipi d'Òdena

El passat dia 24 de juliol vàrem fer una ruta pels camins del municipi d'Òdena, ben acompanyats per coneixedors del territori com en Jordi Cañellas i els tècnics de l'Ajuntament Gemma Cubí i Pere Regordosa. També l'Ivan Cabello ens va fer de conductor.

Estem elaborant el Mapa de Patrimoni Cultural, Natural i Turístic del municipi, per tal de fer un recull de tots els elements que poden ser susceptibles de ser visitats per un turista, un caminant, un ciclista...i conèixer aquest maco municipi de la Conca que potser ens és desconegut i ens sorprendrà per la seva riquesa.

Vàrem recórrer la zona de Can Sabater i vàrem fotografiar fonts, antigues masies, barraques de vinya i comprovar que els camins estan en molt bon estat i que el paisatge és impressionant, passant de les planes a la zona de la serra de Rubió amb l'acompanyament del Parc Eòlic.

Encara ens queda molta feina per fer ja que només hem recorregut 1/3 del municipi, però ha estat una experiència molt gratificant. 


 


Volem donar les gràcies a l'Ajuntament d'Òdena pel seu recolzament en tot moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada