plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Pràctiques al Castell de Claramunt

Des del mes de maig dos de nosaltres, la Sílvia Vives i el Javier Quiroga, fem pràctiques de guia al Castell de Claramunt. L'Antoni Escudé, el guia del castell, ens ha proporcionat tota la documentació que hem anat memoritzant per a fer l'explicació i a més ens ha donat diferents pautes per saber on fer les explicacions i atendre als visitants.

El passat 22 de juliol vam fer una visita per als nostres companys del mòdul d'Agents de Desenvolupament Turístic aplicant totes les tècniques que hem après. La visita guiada va ser d'una hora aproximadament i els hi vàrem explicar tant la història com l'arquitectura del castell, visitant les diferents dependències. 

Tots els nostres companys, la nostra professora i la directora de la Casa d'Oficis van quedar molt satisfets amb els nostres comentaris i poc a poc creiem que anem aprenent aquest ofici tant important en el món del turisme, com és el de guia turístic.




 
Volem donar les gràcies a en Toni Escudé per haver tingut molta paciència amb nosaltres i haver-nos ensenyat tots els secrets d'una visita a un dels recursos turístics més importants de la nostra comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada