plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Presentació del projecte de Vilanova del Camí

 


El passat 19 de juliol i davant de les autoritats vilanovines, vàrem presentar les diferents tasques que hem portat a terme al municipi de Vilanova del Camí.

Durant els mesos de gener i abril de 2011 vàrem treballar en diferents projectes encomanats per l'Ajuntament i d'altres proposats per nosaltres mateixos per tal de dinamitzar turísticament el municipi.

Hem confeccionat un Mapa de Patrimoni Cultural, Natural i Turístic amb 94 elements inventariats que han de servir per conèixer i posar en valor els diferents recursos de Vilanova del Camí per tal de crear una planificació turística futura.

El Parc Fluvial ha estat un dels punts on més ha incidit la nostra feina i hem creat un pòster amb la fauna i dos treancaclosques amb la flora de la zona que poden servir com a recursos pedagògics i de coneixement de l'entorn. També, i com a treball de camp, hem elaborat una enquesta de satisfacció sobre el Parc i després de preguntar a 100 persones n'hem extret diferents conclusions que el consistori municipal pot fer servir per a actuacions futures.

Seguint amb aquest important valor natural que és el Parc Fluvial per a Vilanova, hem elaborat 5 audioguies que el visitant es podrà descarregar en el seu mòbil i conèixer, així, més profundament la fauna i la flora que l'envolten a més de fer un recorregut pel Parc des de Vilanova, passant per Igualada i Montbui acompanyat per l'explicació de l'audioguia que convida a fer una passejada i conèixer tot allò que ens trobem pel camí.

Ha estat una feina molt enriquidora i ens ha donat a conèixer el municipi de Vilanova del Camí, ric en patrimoni cultural i sobretot natural que esperem en un futur proper es doni a conèixer tant a visitants com als mateixos vilanovins i vilanovines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada