plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

EUROPEAN BALLOON FESTIVAL 2011


Els passats dies 7, 8, 9 i 10 de Juliol va tenir lloc, un any més a Igualada,  l'European Balloon Festival, reconegut mundialment per els aficionats a l’aerostàtica.

Els Agents de Desenvolupament Turístic de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena hi vam participar, gràcies a la invitació de l'Ajuntament d'Igualada. La nostra tasca va ser la d'atendre als visitants a l'estand d’informació i la de realitzar una enquesta d’opinió i satisfacció sobre el festival. A través d'aquesta enquesta es podrà extreure informació sobre el lloc de procedència dels visitants, si són fidels al festival i han vingut més d'una vegada, el que més els hi ha agradat de la seva estància a Igualada i si coneixen la nostra comarca.


A l’estand d’informació vam facilitar als visitants no només informació sobre vols en globus o sobre l’European Balloon Festival, també vam oferir una amplia oferta turística de la nostra comarca, com allotjaments, restaurants, comerços i llocs d’interès cultural.


Volem agrair al Sr. Joan Godó i a l’Ajuntament l'oportunitat de fer pràctiques que ens han proporcionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada