plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Practiques al Consorci de Turisme de l'Alta Anoia


El passat dia 20 de juny de 2011, els agents de desenvolupament turístic de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena vam començar a treballar al Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia que es troba a els Prats de Rei.

La nostra feina consisteix en:
Donar accés i d’alta a tots els agents turístics dels diferents municipis de la comarca de l’Anoia a la pàgina web www.anoiaturisme.cat.
Ajudar i informar a tots els usuaris que vulguin pertànyer a la pàgina web i ensenyar-los-els a utilitzar i actualitzar els seus continguts per tenir-los al dia.
Recollir informació sobre artesania alimentària de la comarca (productes, productors, associacions...) a través d’un treball de camp.
Els encarregats de desenvolupar aquesta feina som la Lissette Torres, l’Ismael Galván i el Saúl Salazar i tenim feina fins a finals de setembre del 2011.

Valorem l’oportunitat que ens ofereix el Consorci per la Promoció Turística de l’Alta Anoia, i el seu president Pere Masana i les tècniques Montse Fernández , Marta Castells i Paquita Izquierdo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada