plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Ruta BTT per Montbui amb els alumnes de batxillerat de l'IES

 Els dies 15 i 16 de juny s'ha portat a terme una nova activitat turística pel municipi de Santa Margarida de Montbui. La ruta creada pel l'Ajuntament i l'IES ha comptat amb la nostra col·laboració i la participació de l'empresa igualadina Anoia Bike Tour.
El dimecres 15, els alumnes de primer de batxillerat de l'IES Montbui van sortir, cada un amb una bicicleta i ben equipats, cap els Molins de la Font Trobada on els hi van fer una visita guiada, després van continuar pel camí vell d'Igualada fins el Forn de guix del camí del cementiri on els esperàvem els agents de desenvolupament turístic de la manconunitat per fer una explicació de com funcionava el forn a finals del s. XIX. Després vam continuar fins el Nucli Antic de Montbui on els alumnes van aprendre a fer servir un GPS de muntanya, orientant-se pels diferents carrers i trobant 4 recursos turístics que havíem triat. Després de dinar van continuar pels camins del municipi fins Cal Amigó on van passar la nit.

El dijous 16 l'activitat va continuar pujant la carena fins arribar a la Tossa. Un cop van esmorzar els alumnes, nosaltres col·locats en 5 punts diferents del cim de la muntanya els hi vam fer una visita guiada sobre la geologia, el patrimoni cultural i les diferents llegendes que envolten aquest lloc tant carismàtic de l'entorn de la Conca d'Òdena.

També hem dissenyat un quadern didàctic perquè els alumnes treballin a classe sobre el que han après aquests dos dies.

Valorem molt positivament aquesta activitat i donem l'enhorabona a l'Ajuntament de Montbui per l'iniciativa i a l'IES Montbui per la seva bona predisposició en participar en aquestes noves activitats i esperem que aquestes propostes s'estenguin a la resta del nostre territori que té moltes possibilitats a l'hora de combinar turisme actiu amb turisme cultural.

1 comentari: