plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Georeferenciem una ruta turística a Castellolí

El passat divendres, 3 de juny, ens vam desplaçar al municipi de Castellolí per georeferenciar una ruta que havien escrit uns companys de la Mancomunitat. Es tracta de resseguir el recorregut que havien marcat sobre mapa i marcar-lo amb GPS i marcar tots els waypoints o recursos turístics.

El nostre recorregut va començar davant de l'Ajuntament de Castellolí i vam continuar direcció el Gos Blanc, des d'aquí ens vam endinsar al bosc per arribar a les Coves de Can Llucià, coves espectaculars plenes de galeries i d'aquí a la Font del Ferro, tot aquest recorregut es fa dintre d'un bosc d'obaga molt verd i humit que et trasllada a caminades més típiques del Pirineu, a més sorprèn la geologia del terreny, tant ens trobem rodejats per les margues típiques del fons marí de la Conca d'Òdena com caminem per sobre afloracions de roques de fil·lita no gens típiques pels nostres camins.

Després continuàrem el camí fins al Castell d'Aulí, però abans vam passar per Can Muset, masia del s. XVIII que destaca per la seva torre adossada en època modernista amb decoracions típiques de trencadís. El castell, que es troba molt destruït, forma part de la Marca Hispànica com el de Montbui, Òdena i la Pobla de Claramunt.

En total vam fer un recorregut d'uns 7 km que valen molt la pena i que t'endinsa en uns paratges molt impressionants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada