plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

58a Fira Multisectorial d'Igualada

Els dies 22, 24 i 25 de setembre vam participar a L'ANOIA, DEL CAMP A LA TAULA, dins de la programació de la 58a Fira Multisectorial de Setembre de 2011.
Aquest projecte ha estat una nova experiència que ha tingut el suport dels artesans del sector de l’alimentació de la comarca de l’Anoia, la Fira d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia. Per portar-lo a terme, una dotzena d’artesans van oferir una degustació del seu producte al mòdic preu de 3 € el tiquet, que incloïa 5 tastets diferents.

La nostra tasca a la Fira va ser de suport a l’organització. Havíem de procurar que tant els artesans com el públic estiguessin ben atesos en tot moment: que no faltés material, que no faltés menjar i que es mantinguessin l’ordre i la higiene en tot moment.

Tant el gerent de la Fira, en Martí Marsal, com els artesans, estan satisfets de la resposta del públic a la proposta, així que es plantegen torna-la a repetir l’any que ve.

Esperem que l’èxit d’aquest any es repeteixi l’any vinent i agraïm als organitzadors de la Fira que ens hagin donat l’oportunitat de viure una experiència com aquesta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada