plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

De visita al Parc Motor de Castellolí

El passat 24 de maig vam visitar el Parc Motor de Castellolí gràcies a la invitació del Vicepresident del Consell Comarcal, en Jordi Mercader que ens va acompanyar durant tot el matí.

A les instal·lacions ens va rebre l'Eva Hita, directora de la Fundació Catalana per l'Esport del Motor, que ens va posar en antecedents sobre el funcionament del Parc, les possibilitats esportives que dona, el tipus de visitant i usuari i els projectes de futur. Ens va donar la possibilitat de donar unes voltes pel circuit de velocitat acompanyats per un pilot expert.

Seguidament ens vam dirigir al Fast Parcmotor circuit escola, un altre servei del Parc, on en David Bosch, ens va alliçonar sobre bones pautes de conducció i frenada. Ho vam posar en pràctica sobre el circuit i sobre un simulador. També vam visitar un altre dels serveis que ofereixen les instal·lacions, les proves i assajos de foc, que de forma controlada simulen incendis perquè els professionals puguin practicar.

El Parc Motor de Castellolí és un recurs turístic molt important a la Conca d'Òdena i a la nostra comarca ja que és un pol d'atracció de visitants que, encara que molt especialitzats, poden aprofitar la resta de recursos del nostre territori.

És feina nostra, la dels professionals del turisme, la de crear estratègies a través d'una bona planificació per fer prou atractiu el nostre territori i que tots aquests visitants que ens porta el Parc Motor de Castellolí poguin gaudir dels nostres atractius.

Volem agrair a l'Eva, al David i a tot el personal del Parc la bona rebuda que ens van fer i que ens donessin l'oportunitat de conèixer un projecte tant important a casa nostra.

http://www.parcmotor.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada