plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Taula Oberta de Turisme de l’Anoia


El passat dimarts 17 de Maig,  vam assistir al Primer Plenari de la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia, que es va celebrar a la sala d’actes del Museu Molí Paperer de Capellades.

Ens van presentar les conclusions del desenvolupament del sector turístic de l’Anoia arran dels elements treballats en la última Jornada de debat de la TOTA el passat gener i de la Diagnosi Estratègica de Turisme desenvolupada per la Diputació de Barcelona.
A partir de dites conclusions s’ha elaborat un Pla de Treball per a l’any 2011-2012 que va ser contrastat amb els assistents al plenari.

Aquesta trobada ens ha servit  per familiaritzar-nos i aprendre el funcionament d’aquest projecte, i a la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia per a confeccionar els projectes i actuacions a desenvolupar en els proper anys.

També vam poder presentar els nostres projectes als diferents agents privats del territori i donar-nos a conèixer per a futures oportunitats laborals.
Volem donar les gràcies a la Taula Oberta de Turisme de l’Anoia per donar-nos l’oportunitat d’assistència al plenari i encoratgem als agents públics i privats a continuar amb aquesta tasca tant necessària per a la planificació turística de la nostra comarca.

http://www.anoiaturisme.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada