plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Treballar a una agència de viatges

El passat 12 de setembre, la nostra companya de la Mancomunitat de la Conca d'Òdena, Glòria Vives, ens va parlar sobre el funcionament de les agències de viatges.

La Glòria ha treballat durant 14 anys en una agència igualadina i en té moltíssima experiència i volíem que la compartís amb nosaltres. Ens va preparar un fantàstic Power Point on ens va quedar molt clar què és una agència majorista i una minorista, les seves funcions, l'atenció al públic i ens va aclarir tots els dubtes que teníem.

Per acabar ens va preparar una pràctica on la meitat de nosaltres érem clients i l'altra meitat treballadors d'una agència i havíem de buscar la destinació que el nostre client ens demanava i orientar-lo en tots els seus desitjos.

Volem donar les gràcies a la nostra companya per compartir amb nosaltres la seva experiència i ajudar-nos a entendre una mica millor una de les sortides professionals que ens ofereix el nostre mòdul de turisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada