plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Lliurament del projecte de la pàgina web de la Tossa

El dia 4 d’octubre va tenir lloc el lliurament de la pàgina web la Tossa de Montbui als membres de la Fundació la Tossa.

Aquest projecte s’ha dut a terme gràcies al treball realitzat pels alumnes dels mòduls de Disseny de pàgines web i d’Agents de Desenvolupament Turístic. El projecte consisteix en dissenyar la pàgina web i redactar la informació que proporciona.
Podem trobar-hi diferents apartats. En l’apartat CONTACTES, hi trobem el localitzador i els punts d’informació. A l’apartat QUI SOM, parlem del Consorci la Tossa i la Fundació la Tossa de Montbui. També hi ha un apartat QUÈ FER, en el qual hi ha agenda, notícies, informació sobre les visites guiades, els espais, les rutes dels castells de frontera, a més del turisme de natura i les festes destacades. També hi trobem l’apartat ON MENGEM, dins hi ha els restaurants i altres establiments. Un altre apartat és els SERVEIS, on parlem del centre de reunions, casaments i visites guiades. I, per últim parlem dels PUNTS D’INTERÈS on descrivim l’entorn de la Tossa en termes de història, arquitectura, geologia, flora i fauna, paisatge, religió, tradicions i llegendes.

El mòdul de disseny de pàgines web va donar la informació de com gestionar la pàgina els membres de la Fundació la Tossa i, a partir d’ara, ells seran qui administri el web.

Us desitgem molta sort i esperem que aquesta pàgina web us ajudi en els vostres projectes de futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada