plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

LA MOSTRA DE TEATRE INFANTIL I JUVENIL, també recurs turístic per al nostre territori

No us parlarem de la gran aportació que La Mostra fa al món de les arts escèniques, ni de la seva impressionant evolució degut a la seva exemplar gestió, ni dels seus números (en visitants, en espectacles, en companyies...) tot això és conegut i la informació corre per la xarxa.

Volem parlar de l'aportació, que com a gran esdeveniment, La Mostra fa al mon del turisme del nostre territori. El turista busca atractius com el patrimoni cultural i natural que es poden visitar durant tot l'any, però aquests grans actes esdevenen un altre tipus de patrimoni ja que els podem esperar un cop l'any i com  turistes visitar aquell territori. Nosaltres, els agents turístics, només hem d'aprofitar tots aquests visitants per donar-los a conèixer tots els nostres atractius i que tornin a visitar-nos en un altre moment.

Així tots, agents públics i privats, hem de donar les gràcies a La Mostra per fer d'aparador dels atractius turístics de la nostra comarca i saber donar i vendre la nostra millor cara perquè aquests visitants, que marxen plens d'il·lusió escènica ens recordin i tornin.

Volem donar les gràcies a l'Òscar Balcells, gerent de La Mostra, per la xerrada que ens va fer el passat 30 de març i per l'oportunitat que ens brinda de poder formar part d'aquest esdeveniment.

Que s'aixequi el teló i molta sort.

http://www.lamostraigualada.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada