plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Can Muscons, Centre d'Interpretació del Parc Fluvial


Ahir diumenge, 27 de març es va celebrar jornada de portes obertes a Can Muscons. Unes 200 persones s'hi van arribar per conèixer la rehabilitació d'aquesta casa del s. XIX i la seva reconversió en Centre d'Interpretació del Parc Fluvial.

 Can Muscons amb tres plantes tindrà diferents usos, a la primera planta es farà l'acollida de visitants i es podrà consultar a través de panells informatius la informació referent al parc fluvial (fauna, flora, recursos turístics i rutes que es poden fer i visitar). Aquesta planta té sortida a una gran terrassa que serveix de mirador cap a la riera de Can Bernades i on es podrà contemplar la zona d'horta i fruiters que s'ubicarà al costat de la casa, també hi haurà servei de bar.


A la planta semisoterrani es situa la zona d'activitats d'escola i aula de natura, a més de sala d'audiovisual.

A la segona planta s'ubicarà una petita biblioteca especialitzada, la consulta de material turístic i de rutes btt, senderisme, entre d'altres.




Felicitem a l'Ajuntament de Vilanova del Camí per aquesta iniciativa que dignifica el nostre riu i el dona a conèixer, a més del gran pas que això comporta en la planificació turística del nostre territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada