plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Consorci de Promoció Turística de L'Alta Anoia


El passat 12 de gener de 2011 varem visitar les noves instal·lacions del Consorci de Promoció Turística de l'Alta Anoia a Prats de Rei, on es va rebre la Montse Fernández tècnica del Consorci i ens va fer una visita explicativa de l'equipament. La Planta baixa està dedicada a l'oficina de turisme, el centre BTT amb taller de reparacions de bicis i dutxes pels usuaris, un espai per agrobotiga i una cuina on els artesans de la zona puguin començar la seva activitat. La segona planta està destinada a un "viver d'empreses" on els emprenedors de la zona puguin començar la seva activitat en un espai adient i amb material adequat.



Acte seguit a la sala d'actes la Montse Fernández i la Paquita Izquierdo ens van passar un Power Point sobre els diferents projectes que porten a terme, des de la diversificació de l'economia rural de l'Alta Anoia, la promoció i suport de projectes de dinamització econòmica de sectors emergents i el desenvolupament de productes turístics, tots ells objectius de les accions que porten a terme. La Paquita, concretament, ens va fer una petita xerrada sobre el sistema de qualitat SICTED.




Volem donar les gràcies a les dues tècniques del consorci per la seva dedicació i per donar-nos a conèixer uns projectes tant interessants i esperem una futura col·laboració.

1 comentari:

  1. Enhorabona pel vostre treball. Des de l'Alta Anoia us animem a seguir i a participar dels projectes desenvolupament del turisme al territori awww.altaanoia.info, a la nostra pàgina al facebook i a twitter. Endavant1

    ResponElimina