plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Jornada de Conexió d'Empreses Turístiques de l'Anoia

El passat 26 d’octubre vam assistir a la Jornada de Connexió d’Empreses Turístiques de l'Anoia, organitzada per la Taula Oberta de Turisme de l'Anoia i que es va celebrar al restaurant Castell de Rubió. A la trobada vam entrar en contacte amb diferents empresaris turístics de l'Anoia i vam conèixer les seves experiències. Els hi vam fer diferents preguntes per saber com publiciten les seves accions, saber com es relacionen en el seu món i quins productes turístics comercialitzen o ofereixen al mercat. Va ser molt interessant ja que cada un posa en pràctica el seu mètode i les seves tàctiques depenent del producte. Nosaltres vam aprofitar per donar a conèixer el nostre treball i interessar-nos en visitar els establiments i comprovar de primera mà aquestes experiències.

El senyor Xavier Puig, consultor turístic de l’empresa TEA-CEOS, ens va parlar de l'estat actual del turisme a la comarca, les noves tendències i les estratègies en turisme que son òptimes pel nostre territori.

Va ser un matí molt profitós i agraïm a la Taula Oberta de Turisme de l'Anoia la invitació a assistir a aquesta jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada