plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Visita Hotel Ciutat d'Igualada

El 26 de novembre del 2010 vam programar una visita a l’Hotel Ciutat d’Igualada. Ens va atendre el senyor Miquel Peña, director general de l’hotel, que ens va explicar les funcions bàsiques d'un director i l’organigrama del personal de l’hotel.

El senyor Peña ens aclarí conceptes com el de Gestora Hotelera i sistemes de comptabilitat d'hotels. Ens parlà de la cadena Dormicum Hotels, que té com a propi l'Hotel Ciutat d'Igualada i que gestiona Can Carol a Capellades com a saló de casaments i celebracions. A més aquesta cadena té hotels a Madrid, Tarragona, i Andorra.

A l'Hotel Ciutat d'Igualada treballen 21 persones i bàsicament atenen a clients provinents de turisme d'empresa. La idea de crear aquest equipament va ser pensant en el teixit empresarial igualadí. També s'allotgen turistes del mercat nacional, centreeuropeu, i d'Estats Units. Els caps de setmana hi ha més o menys afluència depenent dels events que porta a terme la ciutat d'Igualada. El director de l'hotel es queixà de les vies de comunicació que tenim a la ciutat i que és una de les queixes que més li traspassen els seus clients.

Després de la xerrada amb en Miquel Peña ens va atendre la senyora Encarna, governanta de l'hotel, que ens va acompanyar a visitar diferents habitacions i ens va donar a conèixer el funcionament intern d'un hotel, aquell que no veiem quan fem de turistes.
Volem donar les gràcies per la bona rebuda que tant el director com el personal de l'hotel ens van fer i esperem que tinguin molta sort i superin aquest moment de crisi que el sector turístic pateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada