plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Consell Comarcal

El 16 de novembre de 2010 vam ser convidats a una visita al Consell Comarcal de l'Anoia on ens va rebre al saló d'actes el Conseller de Turisme, Jordi Mercader, i molt amablement ens va obsequiar amb la guia turística de l'Anoia.
En la seva xerrada, el Conseller, va enumerar els actuals recursos turístics que hi ha a l'Anoia, com per exemple, en l'àmbit del turisme cultural trobem els museus, i els edificis romànics (a la sala d'actes hi ha una sèrie de fotografies de campanars de diferents municipis), en l'àmbit del turisme actiu, molt present darrerament a la nostra comarca, destaca el Parc Motor de Castellolí, el paintball, el senderisme, les rutes en BTT. Un altre àmbit és el turisme rural molt important a la comarca sobretot a l'Alta Anoia.
En Jordi Mercader ens va parlar també dels dos pilars turístics que cal promocionar, el Parc Motor ja esmentat i el Museu del Neardental de Capellades conjuntament amb el Jaciment d'Hostalets de Pierola amb el "Pau".

També ens va comentar un altre projecte que estan portant a terme sobre turisme accessible a la Comarca. Es tracta de fer una recerca de tots els recursos turístics i comprovar si son accessibles i així aconseguir que els turistes amb discapacitat puguin visitar-nos.

Volem donar les gràcies al Sr. Mercader la seva invitació i l'antenció que ens va dispensar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada