plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German temas para windows Spain cartas de presentación Portuguese Arabic Chinese Simplified

Museu Molí Paperer de Capellades


El 19 de gener de 2011 vam visitar el Museu Molí Paperer de Capellades. Ens va rebre el conservador del Museu, en Ton Lloret, qui ens va fer una visita guiada molt interessant i profitosa. Vam poder conèixer el procés preindustrial de la fabricació del paper dins d'uns dels 16 antics molins paperers que componen "els molins de la costa de Capellades".


 

Durant la visita, el Ton, ens parlà de l'afluència de visitants que rep el Museu a l'any, que són 30.000 i que en un 80% es tracta de públic escolar. Precissament, i després de fer una visita a l'exposició permanent, vam poder acompanyar una visita escolar que estava programada i aprendre de la guia del Museu les tècniques explicatives.


Per completar l'activitat la Mireia ens va ajudar a fer un full de paper amb les nostres pròpies mans i vam poder comprovar els productes que es fabriquen al Museu, es venen a la botiga i ajuden a finançar el projecte.
Donem les gràcies al conservador del Museu, Ton Lloret i a la resta del personal, per compartir amb nosaltres un projecte tant interessant i transportant-nos, per un moment, a l'època preindustrial de Capellades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada